Мария Илиева – мярка за класа, стил и музика

IMG_2856Кралицата на българската поп музика подари на феновете си спектакъл на световно ниво и два нови сингъла. Класа, стил и невероятна музика поднесена по вълшебен начин.

Часът е около 20:00, а мястото – Sofia Event Center.

Концертът на Мария Илиева „Играя стилно” е едно от най-чаканите събития за 2015 година.

Гостите на събитието бяха посрещнати с изключителен звук, 360-градусова мултимедия и иновативна сцена, на която бяха наредени инструменти на едни от най-добрите музиканти в България, които бяха в състав – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Васил Вутев (барабани), Mr Moon (DJ, перкусии, синтезатор), Мартин Ташев (тромпет, вокали), Димитър Льолев (саксофон), Криста (вокали), Росен Кукошаров (вокали).

За най-големите си фенове Мария Илиева беше подготвила специален „диамантен кръг” в публиката, където имаха възможност да се насладят от непосредствена близост до сцената на изпълненията ѝ. В диамантеният кръг, за да чуят кралицата на поп музиката в България, специално бяха дошли и почти всички български изпълнители. Pavell, Михаела Филева, Прея, Dexter и Нади бяха само малка част от изпълнители, които уважиха Мария Илиева. 
Направи ни впечатление, че концерта беше посетен и от примите на поп-фолк музиката – Анелия, Десислава и Цветелина Янева, които ръкоплякаха на Мария Илиева от най-предните места в диамантения кръг.

Концертът „Играя стилно“ беше открит от невероятната изпълнителка на Stereo Room – Криста.
 Тя изпя най-големите си хитове „Силна любов“, „Това, което искаш“, „Имам“ и „За теб“.

Извендъж в залата настъпи мрак. Вместо отброяване, Мария Илиева беше избрала да открие концерта си със специално интро записано от самата нея, пулс на сърце и страхотни пироефекти.

Мария Илиева откри концерта с парчето „I Like” в компанията на невероятните танцьори от DGRL$121 и стилен сценичен костюм. Последваха хитовете „Лунен сън“, „Минало“ и „Нищо“. Всяка една от песните беше подкрепена с различна 360-градусова мултимедия направена специално за концерта.

След кратка интермедия, на сцената се появи първият специален гост – Влади Ампов – Графа, а Мария беше вече с невероятна рокля.
 Мария Илиева и Графа изпълниха общите си парчета „ Чуваш ли ме“ и „Крадена любов“.

Дебют на сцената направи и новият артист на лейбъла Стерео стая Александра Борисова – Sunny.
Поп кралицата направи премиера на два чисто нови сингъла – соловият “Нека вали”, продукт на съвместната ѝ работа с B.O.Y.A.N. и дует с хип-хоп сензацията Атанас Колев, който носи заглавието „Така да е“ и ние гарантираме, че ще е новия хит на лято 2015.

Последва музикален сет от най-добрите r’n’b хитове и колаборации на Мария Илиева.

„Условие N1”, “Off The Records”, по време на която Мария Илиева доказа, че освен поп кралица е и много добро MC, “Wanna Be The Best” и „Видимо доволни“.

След този букет от r’n’b и хип хоп, Мария Илиева изпълни хитовата си балада „Сама“, а след това при нея на сцената се качи и втория специален гост на концерта – Любо Киров. 
Двамата изпълниха колаборацията им „All Right”.

Черешката на тортата беше поставена от третия гост на концерта. 
С развълнуван глас Мария Илиева покани на сцената емблематичния Васил Найденов, с които изпълниха вечната балада – „Болката от ляво“.

Мария Илиева беше избрала да завърши концерта си с парчето „Играя стилно“, но за наша радост последва бис и чухме още „Думи“ и вечната класика – „Обещай ми любов“ на Силвия Кацарова, разбира се поднесена от Мария Илиева по вълшебен начин.

Класа, стил и невероятна музика поднесена по вълшебен начин.