Мария Илиева на турне в САЩ и Канада

В края на седмицата кралицата на българската поп музика заминава отвъд океана за триседмично турне. Мария Илиева ще има концерти в САЩ и Канада и ще бъде придружавана от своите музиканти – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Mr Moon (програминг, синтезатор и перкусии).

Първата дата от турнето е 23.01., а локацията е Тампа, Флорида. Следват: Маями (24.01.), Атланта (29.01.), Чикаго (30.01.), Торонто (05.02.), Монреал (06.02.) и Сан Франциско (13.02.). Мария и музикантите ѝ ще изпълнят най-големите хитове на певицата, както и специални акустични версии на златни български песни.

maria - neka vali

Несъмнено кулминацията на концертите ще е най-новият сингъл на Мария – „Нека вали”, който вече се превърна в любима песен на меломаните у нас. Още с премиерата си “Нека вали” зае първото място в класацията за българска музика на vbox7.com и влезе директно на 3-то място в класацията на iTunes за най-продавани песни в България.

Мария Илиева и музикантите ѝ закриха Годишния фестивал на българската музика и изкуство в Лос Анджелис в края на миналата година. Певицата сподели, че срещата ѝ с феновете отвъд океана е била много емоционална и няма търпение да повтори преживяването в по-голям мащаб.

Подробна информция за турнето можете да откриете на фейсбук страницата на Мария Илиева –www. facebook.com/mariailievaofficial.