Мария Илиева представя Mi Amor на 8-ми септември

Мултиплатинени американски продуценти канят Мария да изпълни тяхна песен

Дългоочакваното ново видео на Мария Илиева Mi Amor ще се появи в петък, 08.09., точно в 18ч в Youtube канала на Facing The Sun и в ефира на музикалните медии.

MiAmor3 - Мария Илиева представя Mi Amor на 8-ми септември

След поредица от R’n’B проекти и нежната балада “Нека вали”, Мария Илиева ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене. Mi Amor е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др. Те намират Мария Илиева в социалните мрежи и ѝ предлагат да работят заедно, като най-подходящия сингъл, на който заедно се спират, е именно този. Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ѝ били необходими само няколко часа.

MiAmor2 - Мария Илиева представя Mi Amor на 8-ми септември

Песента направи своята концертна премиера на 11-ти август по време на концерта на Мария Илиева в Летния театър на Варна, където беше приет изключително топло от публиката. „Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит,” разказва Мария. „Изпълних Mi Amor и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак.”

Премиерата на видеото на Mi Amor е в петък, 8-ми септември, в 18ч и ще може да се види онлайн и в ефира на музикалните медии. Режисьор е Виктор Антонов – Rikk.