MASSIVE by Blok – Новата дестинация за градска мода

10746_848320841879820_7043807680613401962_nНай-новата дестинация за стрийт мода отваря врати в Paradise Center. Магазин MASSIVE ще стартира работа този петък – 21.11., с парти водено от диджеите, Marten и Bugs, което ще започне в 18:00 ч.

На площ от 170 кв. метра, MASSIVE ще предлага уникална селекция на дизайнерска стрийт мода от марки като STUSSY, Diamond Supply Co., DGK, Urban Classics, Crooks & Castles, кецове от SUPRA, Nike, Vans, Etnies, скейтборди и лонгборди, аксесоари и др.

Магазин MASSIVE ще предлага и уникална за България услуга, в своята Hat Factory – възможността да си персонализирате шапка от голямата селекция, която магазина предлага, чрез бродерия по ваш избор. За целта Фабриката за шапки на MASSIVE е оборудвана с най-новата техника за бродерия на място, която ще дава възможност поръчката ви да бъде изпълнена в рамките на броени минути.

Освен водещи марки от САЩ и Европа, MASSIVE ще пoдркепя и нови български дизайнери, предлагайки продуките на брандове като СОФТ, Stinky Socks, Heavy Diamonds и др.

MASSIVE е проект на основателите на магазин BLOK. Компанията е  дистрибутор за България на едни от най-популярните стрийтуеър марки – SUPRA Footwear, KR3W, Diamond Supply Co., DGK, и работи усилено за развитието на българската скейтборд сцена, чрез подкрепата на своя отбор – BLOK BOYS, организиране на скейт демонстрации, и спонсорирането на състезания в цялата страна. BLOK също така работи с водещи поп, рок и хип хоп изпълнители, като Графа, Дивна, 100 Кила, и други.

Очаквайте ексклузивен репортаж от MASSIVE by Blok в 359 HIP HOP!