Master P се завръща с нов микстейп – “Famos Again”


Masret P се завърна с чисто нов микстейп – “Famos Again”.Микстейпът съдържа разполага 20 нови песни и в него ще чуем колаборации с The Game, Wiz Khalifa, Tyga, Chris Brown, Nipsey Hussle, Alley Boy и Fat Trel, както и още много други.

“Famous Again” може да бъде изтеглен заедно с обложка, траклист и микстейп.

Ето и линк към :

Ето и трак листа :

1. “Yea I’m Rich” f. Rome (produced by Young Bugatti)

2. “Heaven For A Gangsta” f. The Game

3. “I Need An Armored Truck” f. Rome (produced by The Composer)

4. “Streets Keep Calling Me” f. Young Louie (produced by Young Bugatti)

5. “I Ain’t Gon Let It Happen Twice” f. Gangsta & Play Beezy (produced by Stiv

6. “You Need To Know” (produced by JB)

7. “All Of Em” f. Alley Boy, Fat Trel & Howie T (produced by Young Bugatti)

8. “Like Whaaat (Remix Of The Remix)” f. Problem, Wiz Khalifa, Chris Brown &
Tyga (produced by League Of Starz)

9. “You Talk” f. Flight Boy (produced by Young Bugatti)

10. “G.I. Joe” f. Young Louie & Howie T (produced by Young Bugatti)

11. “Makes You Stronger” f. Dee-1, Rome & Silkk (produced by JB)

12. “We Good” f. Howie T (produced by Young Bugatti)

13. “F With Me” f. Clyde Carson, Eastwood & Howie T (produced by Young Bugatti)

14. “Toast” f. The Game & Nipsey (produced by 1500 Or Nothin)

15. “No Sense” f. Chief Keef & Fat Trel

16. “Last Year” f. Problem & Fat Trel (produced by 1500 Or Nothin)

17. “Freedom” f. Fat Trel & Miss Chee (produced by Young Bugatti)

18. “I’mma Do Me” f. Alley Boy & Fat Trel (produced by Deezle)

19. “Next Shooting Star” f. Rome & Dee-1 (produced by Stiv Schneider)

20. “Woke Up A Millionaire” f. Deezle (produced by 1500 Or Nothin & Deezle)