Meek Mill захапа Wale: “Скочи от някой покрив!”

Meek Mill отново е ядосан. Рапърът от Филаделфия отвърна на коментарите на своя колега в Maybach Music Wale, който коментира свадата му с Drake в “The Breakfast Club” по-рано днес.

Когато беше попитан какво мисли за свадата между Meek и Drake, Wale изобщо не се измъкна от въпроса: “Честно казано мисля, че Meek тръгна да се бие с молив срещу пистолет. Дори не с нож – с молив. Лист хартия. Опита се да го убие с лист хартия… Не можеш да се съревноваваш с някой, който има такива връзки и такова влияние. Всеки, който си мисли, че Meek загуби, защото просто беше по-слаб – изобщо няма значение какво е написал. Можеше да напише “Ether 3.0″ и хората пак щяха да мислят, че тяхното момче от Канада го е премазало.” 

Meek пък не беше очарован от коментарите и веднага се заяде с Wale в Instagram, макар и по-късно да изтри публикацията. Превода на поста е малко сложен и безсмислен, затова ви го показваме в оригинал: “Niggas b doing all this to drop a new record gossiping about they hoe ass feelings and they personal life because they miserable and nobody don’t rock wit them!” he said. “Really stay away from me Fam! U not MMG NOMORE! This why u can’t get my number you a hoe! ???? and u dead cracked right now @wale foh nuttttt! I wasn’t even mad at you Fam u got some real issues with yaself and you jealous! Broke rapper!”

След това Mill продължи: “Изобщо не искаме да чуваме, че си част от семейството! Ходи да скочиш от някой покрив! Той вече не е в MMG, сериозно ви казвам… Опитваше се да ме убеди, че Rozay ни дължал пари… На мен не ми дължи нищо, а дори и да ми дължи – ще си го взема по-късно… Махай се!”