Михаела Филева и групата ѝ на живо в Sofia Live Club

Талантливата Михаела Филева ще озари сцената на Sofia Live Club на 11-ти октомври с новата си концертна програма. Младата звезда ще забие на живо заедно с музикантите Филип Александров на пиано, Борислав Бояджиев на барабани, Васил Крумов на китара и Евден Димитров на бас китара. Михаела, музикантите и продуцентите й от Монте Мюзик работят върху разнообразни версии на песните й и любимите й кавъри. Комбинация от живите инструменти, мекият и чувствен глас на певицата и талантът ѝ за импровизацияе гаранция за силно музикално шоу в съботната вечер.

7602_Sofia_Live_Club_Print_Mihaela_Poster_70x100cm

За още по-ударното изпълнение по време на концерта ще допринесе и специалния гост на вечерта – Били Хлапето, с който Михаела има два успешни дуета и многократни сценични изпълнения заедно.

Михаела Филева е една от най-популярните и търсени изпълнителки в България с хитове като „Опасно близки“, „Когато ти трябвам“, „Дай знак пак“, „Приливи и отливи“, „Има ли начин“, „В реда на нещата“ и най-новата ѝ песен „Едно наум“. В момента Михаела работи върху дебютния си албум.

Концертната програма на Михаела Филева с лайв бандата й ще бъде представена на сцената на Sofia Live Club, след като дебютира на Аполония Фест 2014.

Билети могат да се закупят на място, като цената е 10 лв.