Михаела Филева с грандиозен и успешен дебют

Преди броени дни Зала 1 на НДК бе изпълнена с красивия глас на Михаела Филева и бурните овации на многобройните й фенове. Там младата певица, която е и треньор в “Гласът на България”, за пореден път доказа своите завидни талант и артистичност.

View this post on Instagram

#18aprilndk

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

На 18ти април бе проведен първият самостоятелен конценрт на една от най-обичаните изпълнителки от новото поколение. Той бе пълен с изненади и продължи над два часа, а всяка минута бе изпипана до последния детайл.

Дългоочакванoтo събитие, за което се говореше месеци наред и бе с разпродадени билети цели две седмици по-рано, оправда очакванията на всички. Като един истиснки професионалист, Михаела Филева се качи на сцената и даде всичко от себе си, предоставяйки на хилядите присъстващи едно безупречно шоу, на което не му липсваше нищо.

С изключително вълнение и чаровната усмивка Филева предизвика една неустоима атмосфера, пеейки и танцувайки под ритмите на едни от най-големите си хитове пред 4-хилядната публика. На сцената блеснаха и популярни гост-изпълнители като Прея, Дивна, VenZy, Павел и Венци Венц’, Свилен Ноев от “Остава”, Графа, както и момичетата от “Trinity”.

След края на концерта развълнуваните й почитатели не възразиха да се редят на дълга опашка, за да се докоснат до певицата, която в продължение на над два часа с удоволствие раздаваше автографи и се снимаше с феновете си.

“Концертът на Михаела Филева беше великолепно и незабравимо изживяване! Всички усетихме, че е подготвян с много любов и със сърце..Благодарим за прекрасните емоции! Отговорът е Любов!”

– Антон Димов

Снимки: Instagram