МИШО ШАМАРА СE ОТТЕГЛЯ ОТ СЦЕНАТА С КОНЦЕРТ БЕНЕФИС

Турнето на Гумени Глави продължава и с ексклузивен концерт във Варна

Мишо Шамара ще отбележи оттеглянето си от сцената с грандиозен концерт бенефис в София през пролетта на следващата година. Междувременно концертите в страната на легендарната банда Гумени Глави продължават. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D ще забият в София на 13-ти и 14-ти септември в club Terminal 1, а заради големия интерес към концертите се планира и още една дата във Варна на 19-ти септември, в клуб Senso. Това стана ясно по време на среща с журналисти и фенове вчера, на 12-ти септември, в club Terminal 1.
Освен български изпълнители, с които е работил през над 20-годишната си кариера, „бащата на българския хип хоп“ планира да покани за бенефиса и световни звезди от ранга на 50 Cent, Method Man и Redman. По време на почетния концерт феновете ще могат да чуят за последен път, изпълнени на живо от Мишо Шамара, хитовете „Фенки, Фенки“, „Мой“, „Харесвам лошите момчета“ и др.
„Не искам да рапирам с бастун, затова реших, че е време да се оттегля от сцената с грандиозен концерт бенефис през пролетта. В момента продължаваме турнето с Гумени Глави, а по клубовете, в които имаме участия ни казват, че не са виждали такива партита от години. За мен това означава, че все още няма такъв феномен на българската хип хоп сцена, какъвто бяха Гумени Глави през 90-те. Вече има много рапъри у нас, но повечето от тях звучат като румънско диско“, заяви Мишо Шамара по време на срещата с фенове и журналисти.
До момента турнето на МИШО ШАМАРА a.k.a. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D прекоси Варна, Слънчев бряг и Пловдив и предизвика невиждан фурор. По идея на Мартин Михайлов, управител на club Terminal 1, където предстоят концерти на 13-ти и 14-ти септември, изявите на Гумени Глави в София ще могат да се гледат от всяка точка на света и чрез платформата за онлайн стрийминг Stageit.com, от която могат да бъдат закупувани билети и предварително. Така за първи път в България фенове ще могат да следят концертите дори, ако не са в клуба, а пред телефона или лаптопа си.
По случай дългоочакваното си събиране „бащите на българския хип хоп“ издадоха и албума „Гумени Глави – The Best (remixed & remastered)“. Той събира най-големите им хитове в осъвременени версии и може да се изтегли от itunes.