“Mixtape 5” се оказа тесен за феновете на Deadly Hunta и Ragga Muffin

Жестоко Ragga Muffin събитие разтресе София. За трета поредна година една от най-успешните reggae/dancehall/jungle платформи и парти поредици, обединяващи всички възможни стилове и течения, идващи или повлияни от Ямайка, беше организирана у нас. Клуб “Mixtape” беше домакин на събитието, което породи огромен интерес към феновете. Голямата зала се пукаше по шевовете, като основна заслуга за това имаше Deadly Hunta. Появяването му на сцената буквално взриви всички в “Mixtape”, а предварителните очаквания на организаторите, че това ще бъде най-доброто Ragga Muffin събитие у нас се сбъднаха.

Клубът отвори врати към 22:30 часа, а желаещите бързо напълниха столичния клуб. Организаторите имаха изненада за най-запалените фенове, които успяха да си спечелят безплатни пропуски и специални тениски “Ragga Muffin”. Всички гости пък имаха възможността да си купят от жестоките тишърти.

SAVA пък не само подгря публиката със зверски парчета, а направо ги запали. В сърцето на “Mixtape” се завихриха танци, които ни припомниха някои сцени от поредицата “Street Dance”.

Последва допълнително покачване на настроението с изпълнения на Jahmmi Youth, Zafayah и Sen I. Chibook пък направо изкърти мазилката в заведението със своите рими.

“…Нема акъл и късмета му липсва,
от село дошъл тука рап да записва,
хванал си е някаква напикана дрисла
и вече ми се прави на софийския Sizzla…”

По време на подгряващите лайфове продължиха снимките върху съвместното парче на Deadly Hunta, Jahmmi Youth и SAVA. Снимачният екип не пропусна да заснеме най-добрите танцьори, които имат голяма вероятност да бъдат включени във видеото. Буквално преди самото събитие бяха направени основните снимки, а клипът трябва да излезе след около месец. Повече подробности около видеото ще може да разберете от главните участници в него малко по-късно на нашия сайт.

Към 2:00 часа след полунощ нямаше човек, който не танцуваше в “Mixtape”. Точно тогава Jahmmi попита публиката дали искат пауза или Deadly Hunta да ги довърши. Сами може да се сетите какво се случи.
Deadly Hunta излезе на сцената и не спря да пее близо два часа. А може би и повече. Имаше моменти, в които той връщаше инструменталите на парчетата си, за да ги забие отново. Феновете не спряха да пеят и танцуват, а това със сигурност ще е предпоставка третото участие на Deadly Hunta на българска сцена да не е последното.

И да не забравяме, че съвсем скоро той ще ни разбие с новото си парче, в което участие взимат Jahmmi Youth и SAVA.