Монти и Елена от Ice Cream стартират проекта „THE BIG BLACK PARTY ” в София и страната

1471351_595055157216377_461695736_n

Изпълнителите от нашумялата банда Ice Cream решиха да загреят студените зимни дни с запомнящи се черни партита преди Коледа и Нова година. Стартът на THE BIG BLACK PARTY е на 12 декември в клуб Плаза, Стара Загора, където гости изпълнител на партито ще бъде Криско.

Интересното е, че ще можете да видите в друго амплоа Монти като DJ Monty и Елена в ролята на хост на събитията. Сексапилни танцьорки Ралица и Марина, чиито лица със сигурност сте срещали, грандиозно начало и други приятни усещания, много награди и изненади са заложени в концепцията на ивентите, за които първи дати вече знаете.
На 13ти декември пък ще бъде открит и сезона на THE BIG BLACK PARTY в София. Мястото е клуб CUBO, където ще чуете „най-бързата уста” – F.O., в компанията на изпълнителя Hoodini. Освен тях, на сцената на THE BIG BLACK PARTY ще се качат и момчетата от Скандау.
С тези и още 3 декемврийски дати ще завърши успешната година, но само с цел да загатне какво предстои. Монти и Елена споделят, че това е само загрявката за онези безпаметни нощи в новата 2014-та, които се крият в идеологията на тяхното THE BIG BLACK PARTY.