Музикалната серия от събития Best Kept Secret с голям концерт на Жлъч и Гена на 20 юни

Първи лайф на живо след карантината на софийски рап колектив, в който ще чуем и музика от последните им албуми

BKS2 1024x1014 - Музикалната серия от събития Best Kept Secret с голям концерт на Жлъч и Гена на 20 юни

Единственото реално парти на открито в София – Best Kept Secret на ди-джей Sava вече повече от месец представя едни от най добрите ъндърграунд трап, хип-хоп и рап български артисти на открито в задния двор на Фабрика 126. На 20 юни специални гости ще бъдат момчетата от So Called Crew в лицето на Жлъч и Гена. Софийският рап колектив е познат със своето характерно звучене и отличаващи се лирики, концентрирани в албумите ‘Удар’ и ‘Светлосянка’, както и в множеството проекти на So Called Crew, експерименти и колаборации с български музиканти от всякакви стилове, в които Жлъч и Гената се впускат заедно и поотделно. Бeзпорен акцент на вечерта ще бъде и хитът “Kurac” на ди-джей Sava с Жлъч.
В рамките на събитието меломаните ще могат да чуят и песни от последния албум на Жлъч – „Вяра“, в който си партнира с най-добрите български бийтмейкъри – Гена (So Called Crew), Madmatic, Kay Be, Kinxkelvin, Warp и Drugия.

BKS1 1017x1024 - Музикалната серия от събития Best Kept Secret с голям концерт на Жлъч и Гена на 20 юни

Компания на Сава, Жлъч и Гената ще правят добре познатите на българскта публика RAY BON, който обещава много и разтърсващ трап и хип-хоп до изгрев слънце.