“My Rewind 2020” – TIDAL дава възможност на потребителите си да се върнат назад и да разберат какво са слушали най-много през 2020.

С наближаващия край на годината, стрийминг платформата TIDAL дава възможност на
потребителите си да се върнат назад и да разберат какво са слушали най-много през 2020. С началото на месец декември, те могат да прегледат ‘My 2020 Rewind – персонализирано ревю на изминалата година – плейлист с най-слушаните от тях песни и изпълнители, който те лесно могат да споделят в социалните мрежи. Всеки потребител има своя персонализирана страница в приложението с плейлисти за всеки
изминал месец и цялата година, както и с техните топ изпълнители и албуми. ‘My 2020 Rewind’ може да се избере от начална страница на приложението. Така всеки може да се приготви да посрещне новата година и да изпрати 2020 с любимите си песни.
За всеки потребител е създаден персонален дизайн ‘My 2020 Rewind’, който той може да види и сподели в Instagram, Facebook, Twitter и Snapchat. Той се генерира автоматично при избор на „Споделяне“ на ‘My 2020 Rewind’ плейлиста. TIDAL също така представя поредица от плейлисти “Best of 2020”, създадени лично от музикалните
редактори и даващи шанс на любителите на музиката да се насладят на най-значимите песни от годината. Всяка седмица TIDAL ще добавя нова категория в “Best of” плейлистите към начална страница на приложението, като тази се дава старт с “Best of Audio Playlists, следван от “Best of Videos Playlists,” “Best of Label Playlists”и “Artists to Watch 2021.”  Научете повече на TIDAL.com/2020Rewind .