На звездите от “Като две капки вода” им върви по вода

Два епизода на едно от най-атрактивните предавания в телевизионния ефир са вече факт. А докато тръпнем в очакване на следващия, няма как да не обърнем внимание на майсторските изпълнения на тазгодишния звезден екип.

От превъплъщенията на Тита в образите на Christina Aguilera и Joe Lynn Turner, до изпълнението на Папи Ханс в ролята на Nick Carter от Backtreet Boys, в този сезон на “Като две капки вода” забавлението и артистичността са с необятни размери.

Не остана незабелязан и преобразения като R. Kelly Дичо, който ни убеди в способността си да лети, изпълнявайки вечния хит “I believe I can fly”.

Най-обсъжданата от звездите в миналия епизод на предаването, обаче, бе талантливата Мария Илиева, която спечели сърцата, не само на гостите в залата, но и на всички зрители пред екрана.

В ролята на неподражаемата и шеметна Софи Маринова, поп певицата буквално влезе в кожата на ромския славей и подлуди публиката. С много чувство, отдаденост и перфектна актьорска игра Мария Илиева за пореден път доказа огромните си способности, както гласови, така и на сцена.

Самата Софи Маринова я поздрави в профила си в Instagram:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Браво Мария ???

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official) на 

Приятели на певицата я поздравиха в социалните мрежи:

А самата тя изказа възхищението си от Софи:

След като спечели и вота на публиката Мария Илиева обяви каузата, за която ще дари своята парична награда от 1000 лева, а именно за Фондация “Стоян Камбарев” за инструменти за млади музиканти.

Припомнете си изпълнението ѝ тука ние ви предлагаме да прочетете и едно от любимите интервюта на Code Fashion именно с нея.