Най-безумните слухове по адрес на някои рапъри

Когато си публична личност, слуховете по твой адрес са неизбежна част от живота ти. Сп. XXL направи класация за най-безумните слухове насочени към някои рапъри. Не във всяка лъжа има доза истина и класацията напълно потвърждава тази теза. Вижте за кои слухове разказаха рапърите пред списанието:

„Аз съм убиец! Убил съм много хора! Така пишеше, а аз всъщност не съм убивал никого”, казва Bamz пред списанието.

bodega bamz

„Убил съм Pipm C заради Илюминатите”,припомня за слуха Bun B

bun1JackThompson

„Някой беше написал в Wikipedia,че съм омъжена, дори бяха поставили името на някакъв мъж, който не познавам. Когато хората прочетат някаква информация там, те наистина вярват, че е 100% вярна, но това определено не е така и Wikipedia греши. Аз никога не съм била омъжена”, споделя Dej Loaf, която истински се забавлява с този слух по нейн адрес.

dej load

“Най-лудият слух, който съм чувал за себе си беше, че съм ограбен. Пишеше, че са ме пребили или са ми взели всички бижута. О, бро, ти който си писал тази простотия за мен, аз цял ден бях chill и никой не ме е докосвал с пръст”, казва иронично  Kid Ink.

kid_ink_10

“Оо, най-лъжливият слух определено беше, че Shawnna от DTP е бременна от мен. Аз никога не съм бил около нея” , смее се T-Pain

t-pain

“Бил съм удрял децата си? Аз никога не съм посягал на някое от трите си деца и никога не бих го направил. Лъжливите обвинения ме изкараха извън нерви, някои хора започнаха да гледат на мен с други очи. Черешката на тортата обаче беше, когато започна да се говори, че бия и жена си.”, казва Tony Yayo

Tony-Yayo