Най-успешният портал за хип хоп култура и музика 359HipHop с нова визия и концепция

Популярният сайт 359HipHop се завръща към корените си, разнообразявайки рубриките си с повече съдържание, насочено към младите и независими артисти, силно присъствие от уличната култура и не на последно място – нов телевизионен канал със 100% българска музика и нови авторски предавания.

359HipHop TV ще стартира на 31 октомври основно като онлайн платформа. Онлайн телевизията онаследява кабелната 359TV. Каналът ще излъчва 24 часа българска рап и хип хоп музика. Телевизията ще предложи изцяло нова програмна схема с нови, авторски предавания. От старата програма се запазва класацията “България Топ 10” / BG Top 10/ , която вече ще има водещ и ще се излъчва всяка седмица. Три изцяло нови предавания с емблематични лица от хип хоп културата ще обогатят програмата на канала в следващите месеци.

Завършек на рестарта ще е юбилейното, пето издание на годишните хип хоп награди 359 Hip Hop Awards в началото на февруари 2017 г. в зала EFE на Hotel Marinela, на които изненадата за ценителите на качествения рап ще бъде пълна и незабравима. През пролетта на следващата година 359HipHop ще рестартира и две от най-успешните си активности – клубните партита и турне, които традиционно ще бъдат най-силните в страната.

За клипове, ПР съобщения и рубриката “От улицата” и медийни партньорства може да пишете на: info@359group.com или на страницата на 359HipHop във фейсбук.

Екипът на 359 Груп благодари за съвместната и ползотворна работа на лицата, редакторите и екипите на предаванията “Първа смяна”, “Dance Culture”, “Shortcut” и “Keep it real” и им пожелава успех в бъдещите им начинания.

359HIPHOP RESTART – най-доброто тепърва предстои!