Nicki Minaj показа за първи път бременното си коремче

Съобщението за бременност на Ники Минаж не беше непременно най-голямата новина в хип-хопа през последните няколко дни, но може би беше най-положителната.

Въпреки че през последните няколко месеца тя не се показваше особено в публичното пространство и с очевиден албум на път, изглежда, че също си е отделила време, за да се приготви да посрещне бебето си.

Тя удари „Грама“ със своите снимки за бременност, които несъмнено ще станат емблематични. Озаглавени като “Дева Мария”, снимките на бременността на Ники бяха направени от Дейвид Лакепел, който по същество работи с всяка голяма звезда в света.

View this post on Instagram

And finally, by #DavidLaChapelle 🙏

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Снимките, които тя сподели потвърдиха за какво феновете спекулират през последния месец. Видеото за “TROLLZ” на 6ix9ine попадна в мрежата миналия месец и въпреки че Ники всъщност беше полугола, мнозина не можаха да не отбележат, че изглежда, че тя крие долната половина.

Оказва се, че това беше вярно през цялото време. По-рано днес снимки на рапъра Queen се появиха в първото й публично изявление от обявяването на бременността. С показването на бебето си в пълен размер, тя върна всичко в пълен кръг, като облече чифт къси панталони от мърч колекцията “TROLLZ” на 6ix9ine.

View this post on Instagram

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on