Нов авторски БГ Mixtape! “12 Години Moshino” излиза на 29.01. в club Scratch

28 годишен варненец с 12 годишна кариера като DJ в клубове, бийтбокс артист и продуцент. Това е Веселин Падолски или MOSHINO, който тази събота, 29 януари, организира свое парти в Club SCRATCH в София. На събитието диджеят ще представи първия си mixtape с изцяло авторска музика, проект който съчетава емблематични вокали през годините на ХипХоп-а.
„В знак на благодарност към всички вас, за „Дванадесет години MOSHINO“ сме подготвили една незабравима вечер, на която ще празнуваме живота, приятелството и любовта към музиката“, анонсира диджеят.
Първият допир до публиката на MOSHINO е в клуб La Playa с трийсет минутен бийтбокс сет, след който над 300 души не спират да скандират името му. Тогава младият варненец разбира, че сцената е неговото призвание. Признава, че огромно влияние за музикалните му вкусове оказват собствените му родители, както и хората, от музикалните среди, с които се среща.

Кариерата на MOSHINO като продусър стартира в Drum and Bass стила, катодо ден днешен той е благодарен и лоялен на Cooh и Ogonek,за това,че са му показали “пътят”. Началният тласък в тези му дава Златко а.к.а. Goldrum. През годините MOSHINO започва да гони нови висоти в Sound Design-a ,също така предстоят много нови все още не анонсирани проекти,както с българи така и с чужденци.Към момента се утвърждава като резидънт DJ в ексклузивния клуб за хип-хоп SCRATCH (София, ул. Позитано 22), където заедно с Shamy, Akasha и Bashment ще взривят софийските фенове в събота след 22:00 часа.