Нови лица: FILL GOOD

Устремен, сериозен, амбициозен и с чувство за хумор. Запознайте се с FILL GOOD, сегашният ми събеседник в рубриката “Нови лица” 

Здравей! Представи се на читателите на 359 HIP HOP.

Здравейте, aз съм FILL GOOD! Това е първото ми интервю, за което Ви благодаря, и се надявам отговорите Ми на въпросите Ви (Ицо Хазарта Voice) да са достатъчно забавни и интересни, за да ги прочетете и между редовете.

Как започна да се занимаваш с музика?

Значи ония ден в работата, като ми беше скучно и се въртях на стола и установих, че, като се въртиш с едно затворено око, не ти се завива свят! Ама да ви призная, аз не ходя на работа и нямам такива проблеми. Затова, ако на вас ви е скучно в работата, хвърлете едно око на Sound GOOD Recording .

И все пак да ви се върнем на въпроса…. смятам, че резултатът е по-важен от началото.

Хип-хоп стилът ли избра теб или ти него?

мОрфей ме намери и каза “Ти си избраният!”

Какво те вдъхновява да създаваш музика?

Музиката, животът, намирам муза във всичко по всяко време .

Когато записваш, за какво мислиш най-често?

Не мисля, убивам! Съзнателно !

Как избра псевдонима си?

Когато открих себе си, тогава открих своя псевдоним и се превърна в начин на живот. FILL GOOD!

Кои са изпълнителите, с които искаш да направиш общи парчета?

За мен ще е чест да направя парчета с Bobo, Dim4ou, Alex P, Атила… сещам се за още няколко имена, но реално бих направил парче със всеки, който усеща магията на музиката и сме на “един филм”.
Тук вътрешният ми глас ми подсказва, че ако направим парче с Марио, ще е доста палаво…

FILL GOOD

Какво мислиш за 359 HIP HOP AWARDS?

При този въпрос реално се замислям какво наистина смятам за Наградите и в главата ми изплува една статия, която бях чел за Coachella наскоро. Как един от най-успешните и култови музикални фестивали в Щатите в първите си 10 години е работил на загуба и с доста грешка, така че след 10 години ви пожелавам да сте там, където трябва да сте.

С какво би експериментирал в музикален план?

Да го направя без пари

Какви са бъдещите ти проекти?

Последният голям проект е създаването на Sound GOOD Recording и по-конкретно студиото. Работим здраво, за да изградим имидж на професионалисти и хора, с които би желал да работиш. Наша цел е да наложим Sound GOOD като марка за качествената музика в България.

Също така работя по микстейп и албум, както и по парчетата, които ще излязат в следващите няколко месеца. Stay tuned…дет’ са вика.

sound good studio