Нови лица: Марио

Тази седмица в рубриката ни “Нови лица” реших да ви запозная с Марио Кознички, който е носил псевдонима Freaky, а вече се подвизава просто като Марио. Той от своя страна направо ме изненада с отговорите на въпросите ми – кратки и по същество. Докато четете блиц интервюто ни, не пропускайте да обърнете внимание и на част от парчетата му. Дали има потенциал в него – преценете сами.

 

Здравей! Представи ни се.

Здравейте. Името ми е Марио Христов Кознички . На 24 години съм. Роден съм в град Кюстендил , но живея в София от дълги години. Завършил сум бакалавър в УНСС и магистър в НБУ (Тонрежисура и компютърна музика).

Разкажи ни защо се реши да започнеш да правиш музика?

Още от както се помня музиката е моята страст. Като дете съм свирил на цигулка около 2 години, а след това започнах с пианото. На кратко казано – страст и удоволствие.

Защо Хип-хоп?

Когато бях на 11 години може би чух Хип-хоп за пръв път и от тогава определно това е моята музика и дори начин на живот.

От колко време се занимаваш с това? Срещаш ли трудности?

Сериозно се занимавам от 18-годишен . Срещам трудности, разбира се. В която и да е област винаги се срещат трудности. Просто намирам начин за тяхното решаване.

10805548_1017930201556921_6327556770076831531_n

Кои са изпълнителите, които те запалиха по Хип-хоп музиката?

От това което помня, като малък слушах много Wu Tang. Иначе в днешни дни симпатизирам на Drake , Ryan Leslie , MGK както и много други.

Имаш ли си мото?

Да: Винаги се старай да направиш повече от това, което реално можеш!

freaky

Коя беше последната песен, която слуша?

Ами честно казано беше един от проектите ми, който ще излезе скоро.

Какви са плановете ти от тук нататък? Какво да очакваме от теб?

Очаквайте много продукция от наша страна в много близко бъдеще (Sound GOOD Recording)