Нови лица: We The East

Надъхани момчета, нови лица, отговори в рими и приятна доза хумор. Запознайте се с We The East.

 

 

Представете се на читателите на 359hiphop.com – първо по отделно, а после всички заедно.

 

Георги Радев – Псевдоним Радев. На 21 години от Слънчев Бряг. Head Singer. Почнах на шега с Велин, направихме една песен “Пробната!” и всичко започна. В последствие почнахме да си пишем текстчета. През седмицата всеки работи и в петък пускаме песен задължително. Някой път и преди петък, защото не издържахме. И така един петък със Велката създадохме групата. А и на повечето от нас мечтата ни е да се качим на сцената. Не очакваме нищо ,но може да очаквате всичко. Може да не звучи комерсиално или пък банално, ама поне е оригинално.

Велин Георгиев – Псевдоним Велката. На 20 години от Несебър. Head Singer. Като цяло имах мечта да запиша песен. Уж за една, а те станаха бая. За мен музиката е повече от хоби – имам да напиша много глоби. Чувството е неописуемо, когато чуя това, което сме записали. Всички много ни се кефят, с господина Радев създадахме групичката, за която пишем в момента, с времето се присъединиха и другите лица и всички сме много надъхани. Живот и здраве лятото ще изгърмим един клип и по груби сметки към края на лятото ще излезне първия албум на “We The East”- PEACE!

 

Radev-Velkata

Симеон Костадинов – Псевдоним Монката. На 18 години от Слънчев бряг. Beat Master. Преди 1 година един приятел ми показа програмата с която се правят бийтове.Закачих се и лека полека се усъвършенствах в създаването на инструментали. След всеки инструментал започнах да усещам все повече музиката и ставаше все по добре. Влезнах в групата след като им бях пратил няколко инструментала. Радев и Велката искаха да се присъединя към тях и аз не се замислих, понеже се познаваме от малки. След всеки изминал ден се учим все повече и повече и все повече идеи стават реалност!

 

monkata

Чавдар Стоянов – Псевдоним Чочо, на 21 години от Слънчев бряг. Beat Maker. Аз се зарибих съвсем случайно. Монката ми показа как прави бийтове и така се закачих по него. Все още се уча, но другите ми казват, че имам талант. Напредвам бавно, но славно. “We The East” вратата и за мен бе отворена. Любимият ми рапър от едното време е Daz Dillinger. По принцим не слушам много българска музика, само подбрани песни. Естествено, нашите са сред тях. След като почнахме да се занимаваме с това, обстоятелствата взеха да се променят. We The East – това е нашият стил!

 

chocho

 

Слав Койчев – Псевдоним Слав, на 20 години от Слънчев бряг. Producer, singer. Започнах да слушам рап и хип хоп, когато бях на 12. Песента, която ме зариби още я помня, но никаде не мога да я намеря. На The Dogg Pound но точно тази мисля че я пееше Daz Dillinger – The Row Killa. И така с години само го слушахме , аверите от Слънчака ме знаеха като човек, който слуша качествено черно и всеки искаше да му пращам, понеже съседа ми е жива енциклопедия за рапа и от него научих много. Но зародиша на певец и продуцент се активира едва през изминалите 2013-та и 2014-та, когато определени хора от олд скула искаха да правим записи заедно, понеже съм на “ти” със софтуерите и що-годе ми се въртят мелодий в главата. И като цяло тогава се обади вътрешният глас. Сега вече мисля в по-голям мащаб на нещата – не просто “Ъндърграунд мазето на втория етаж” а като цяло за групата и успехите за в бъдеще.

 

slav

 

 

Любомир Петров – Псевдоним Багата. Години – 23. От Слънчев бряг. Singer. Здравейте, читатели на 359hiphop.com. Аз започнах като повечето от вас – със слушане на хип хоп покрай вуйчо ми от както се помня, или както се казва – от както се качвах със стълба на килима. Наскоро започнах да пея откакто чух Радев и Велката – те казаха, че всеки, който е надъхан от аудиторията и изяви желание пред микрофона може да дойде и да се пробва и ето ни сега – “We The East на хараба!”

bagata

 

От Всички: We The East от Изтока на харабия. 359, за вас и слушателите имаме магия.

 

От колко време се занимавате с Хип-хоп и музика като цяло?

 

Отговор: Има-няма 1 година.Все още усвояваме свойствата на софтуера и апаратурата, но се учим бързо.

 

Как се роди идеята да създадете група? Има ли главен инициатор?

 

Отговор: Радев и Велката са главните инициатори на групата. Хрумна ни ей така, на майтап и взе, че се получи. Всички сме много надъхани, всеки има нови идеи и ги внедряваме за в бъдеще. На кратко – не бачка стопа!

 

 

Защо решихте да гоните успеха като група, а не индивидуално?

Отговор: Допълваме едини с други нови идеи, нови бийтове ,а по някога си пускаме и парчета поотделно, естествено с инициалите на групата! Много сме сплотени и не се делим ! ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ВСИЧКИ ЗА ЕДИН

 

„We The East” е доста сериозно твърдение. Има ли причина, която стои зад това име?

 

Отговор: „We The East” – “Ние Сме Изтока” Истината е, че името дойде само. Всички го харесаха и така си остана. На някои от нас не им харесваше, че названието е на английски, но в крайна сметка се разбрахме

 

Вече видяхме невероятния възход на друга група от Изтока – Е.C.C.C. през миналата година. Вашите цели какви са?

 

Отговор: С риск да прозвучим високомерно: Целта е една – очаквайте ни на върха!

 

 

Какво да очакваме от “We The East” в бъдеще?

 

Отговор: Много нови неща, нови песни, нови насоки за рапа, живот и здраве – клип. И неочакваното, в кръга на шегата разбира се.