Ново 20, с новия Dim4ou

Интервю с рапъра Dim4ou, предоставено от колегите от Code Fashion:

Той се занимава с музика вече 14 години. Има над 200 домашни проекта събрани в микстейпове. Проектите в студио са над 100. Има десетки видеа и е създател на “Махленския” стил в българския рап. Той е рапърът Dim4ou, както го познавате. Печели наградата на 359 Hip Hop Awards за албум на годината за 2016. Има собствена марка листчета за свиване, а отскоро е сгоден за дългогодишната си приятелка Веси Стоянова.

Забавен и истински, днес Dim4ou отговаря на 20-те върпоса на Code Fashion:

Първото нещо, което правя сутрин е… Две шепи студена вода в лицето! Винаги…

Никога не излизам от къщи без…
 Главата си … хаха.

Любимата дреха в гардероба ми е… Преди имах такива но сега ми се налага почти всеки месец да обновявам гардероба си и особено тениските. Но прословутата ми горничка която възпях в 420 ? … тя си ми е любима. Тя  е на 6 7 години вече , но все още си я пазя някъде в гардероба.Тогава изкарвах парите си на улицата и за първи път дадох такава голяма сума за някаква дреха и има сантиментална стойност за мен.

Единственото нещо, за което ще се похваля e… Не обичам да се хваля , а ако го правя го правя в песните си и то много рядко . Не обичам да предизвиквам завист у хората или да ги карам да се чувстват неловко или да изкарвам себе си като някъв прехвален играч.

Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… ПРОСТО ДИМ .. Димчоу ? …  със сигурност съм изглеждал нелепо на моменти през годините но това съм си аз… бил съм заслепен от доста неща. В момента мисля че вече знам точно кой съм и в какво съм се превърнал.

Моите любими дизайнери са… На първо място разбира се са моите приятели от ONE IN MIND / 1INMIND . Много харесвам ърбан дрехите които правят. Можеш да си цъкаш по улицата с тях можеш и да разцепиш клуба с тях ?универсални са. Харесвам също и Cayler & Sons, Crooks & Castles и някой неща на THE NEW DESIGNERS. Обичам също и да ограбя CROPP – 10 тениски и чао, спестявам си доста грижи.

Най-голямото удоволствие е… Да чуя перфектния инструментал и след минута да има текст за него, който съм готов да запиша и след още 5 минути вече да слушам демото и да свивам.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал е… За моя голяма радост живота често ме среща с вълнуващи хора, затова не мога да конкретизирам един такъв.

Личността, с която бих искал да се срещна е… Израстнах във времена, в които технологията и комуникациите се развиваха бурно и може би съм се срещал с всички, с които съм искал да се срещна чрез музиката, филмите и интервютата които те са оставили след себе си.

Нещо, което хора не знаят за мен е… Никога не съм бил заклет пушач на цигари, даже като по-малък бях агресивно против тютюнопушенето. Започнах да шофирам едва преди 2 години, но пък много бързо навъртях приблизително 100 000 км. из България.

Последното нещо, което търсих в Google беше… За един от последните текстове които писах ми трябваше един последен ред и исках да вкарам думата мурано или морано :)… Така научих за стъклото мурано.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… В началото им позволявах да ме хванат… като заек пред фарове на кола. Бях приклещен и пленен от собствената си слава и комплекси. С течение на времето и с помоща на моята вече годеница аз съумях да съчетая светлината на прожекторите с нормалния живот. Ходя навсякъде без това, че съм известен да ми пречи, без да ме притеснят фенове или снимка с тях. Приемам това като нормална работа от 9 до 5 в офис и това е. Аз не съм нещо по-специално от другите хора и не желая да се поставям в такива ситуации даже обратното, старая се да съм все по-нормален и все повече сред хората.

Поддържам форма с… От скоро с фитнес. Обичам да бягам (това наскоро го разбрах). А и когато не пееш на плейбек и даваш всичко от себе си за феновете това си е една тренировка 40-60 мин. и трябва да сменям тениската.

Козметиката, която използвам е… Дали заради лудите реклами или просто дивите аромати не знам, ама много се кефя на OLD SPICE ?

Моето любимо място за пътуване… Това може би е още едно от нещата които хората не знаят за мен – не съм излизал много зад граница. Кварталът ме беше превзел и не можех да се отделя от него. Надявам се те първа да имам възможност да обиколя света . За сега съм ходил само до Инстанбул, ръкава Касандра на Халкидики и Лондон.

Нещото, което винаги съм искал да направя e… Да скоча с парашут или да се гмурна с екипировка в кристално чиста вода.

Най-добрият житейски съвет, който съм получавал е… Ако сънуваш баница – ЯЖ, щото като се събудиш няма да има.

Парфюмът, който отлично ме описва е… Парфюмът, разбира се е TOM FORD – SOLEIL BLANC. До сега не съм ползвал нещо по-добро. Направо това съм АЗ!

Най-хубавото нещо в професията ми е… Всичкоо! Обожавам професията си , сбъднатата мечта  , възможността да я развивам , да я разтягам , разгръщам и да върна времето назад нищо не бих променил. Веднага след първия препълнен клуб казах на приятелите ми отвън – ТОВА Е .. това искам да правя и всичко започна.

Моят Code Fashion е… Кот доди или по точно CODE DODIE.