Ново: Rapamathic & Koko Beatz – Тайна

В средата на лятото, всички сме натрупали по някой малък спомен, който трябва да си остане в тайна. Проекът е насочен именно към това, че морските приключения в отпускарския сезон са изпълнени  с онези моменти, в които ти се иска да се откъснеш от ежедневието и да се отдадеш на лудите купони, нощния живот и тайни моменти. Времето, в което е позволено да си див и мързелив, да бродиш из дискотеките нощем, а денем, да се препичаш на някой плаж.

Rapamathic (Георги Кърчев) се занимава от 7 години с хип-хоп музика на малката сцена. Голяма част от проектите си  развива заедно с бийт мейкъра Koko Beatz (Константин Христов), който в последния им проект (Тайна) застава зад микрофона като гост-изпълнител. Koko Beatz и Rapamathic се познават от студентските си години, когато се заражда идеята да работят заедно.

Константин Христов e и част от Homiez Clique, който са известни с песните “Bello Belisimmo” и “Online”.

Момчетата от скоро са част от Frame Rate Studio. Това е нов лейбъл имащ за цел да подпомогне млади изпълнители поели по пътя на музиката.

Видеото към песента е заснето в град Поморие на завладяващия плаж на Вагабонд, текстът e дело на Rapamathic и Koko Beatz, музиката е на Koko Beatz. Записът, миксът и мастeрът са правени при бате Пешо – в Studio Bustеr. Видеоклипът е дело на Радослав Делчев от Frame Rate Studio.