Новото парче на БОРО ПЪРВИ & NDOE

Не познаваме човек, който не е фен на БОРО ПЪРВИ. Едва ли има и рапър, който да не знае песните на старото или новото NDOE / DRS. И какво се случва, когато артист с бъдеще и артист с минало се съберат? Ще разберем в сряда вечерта.
Проектът се казва “За тва съм роден”, а видео визиите към него ни пренасят в един пост-апокалиптичен свят на неон, пламъци и стъкло, където асфалтът гори, автомобилите са футуристични и общо взето нищо не е сигурно. Или всъщност само едно е сигурно – че и Боро, и Ndoe са родени да правят рап.
Бийтът гърми и идва от D-PRESS, с когото Боро Първи бачка отдавна, но за пръв път бийтмейкърът реализира съвместен проект с Ndoe. Режисьор и оператор на нощното гъзарско видео е големият Pavlin Ivanov, който всички знаем под името Bashmotion, а продуцент на клипа е набиращият скорост промоутър DJ George, базиран в Пловдив. Той е и човекът, който здраво стои зад турнето Born2HipHop, в което този август ще дебютират и самите Боро Първи и Ndoe!
За визията на рап-дуото се е заел ултра-талантливият Grozdan Mihaylov, който тук е решил да представи артистите в нова светлина. Виждат се дрехи от колекциите на Saint Laurent, Balmain, Jean Paul Gaultier, Contrabanda Store, BLOK Supply Co., СОФT, Louis Vuitton, Y3, Maison Margiela.
Ще видим да денсят нахъсано секси мацките от Twerk BiterZzz Mims Boneva, добре познати ни от реалитито България търси талант. В клипа танцуват и младите надежди Кристиян Христов, Георги Попов и Атанас Атанасчев. Роли във видеото имат още екзотичната Stefany Obadiaru, Стилияна Байчева и Radostin Nedelchev, представени като лицата на стрийт културата.

Яките снимки от снимачната площадка ги нащрака Christian Chrastev, който седи и зад историческото видео към “Novoto Ndoe”.