ONYX с 2 изненадващи концерта в България, организирани от самите тях

Onyx изненадаха своите фенове в България с 2 концерта в София и Пловдив, на 2 и 3 юни 2022.

Fredro Starr и Sticky Fingaz са едни от най-обичаните Old School Хип-Хоп артисти в България и техните над 10 ивента тук са доказателството за това.
Този път обаче всичко е различно… ONYX се завръщат към корените си с албума “1993” и искат да съберат своите най-големи фенове през годините, за 2 ексклузивни концерта в София и Пловдив.
Форматът на събитията за първи път е обърнат. НЕ клубове и Промоутъри “Буукват” групата, а Групата си избира клубовете, където да забие за своите фенове.
Клуб Mixtape 5 в София е мястото, където Onyx са имали своите най-успешни (и SOLD OUT) събития, но Хип-Хоп сцената в Пловдив е оставала на заден план и сега е време “Тепетата” да наваксат пропуснатата “доза Лудница” от 100 MAD.
Двата концерта бяха обявени във всички социални мрежи на ONYX, но тепърва ще бъдат избрани локалните подгряващи артисти и DJ, които ще споделят сцената със Stick и Dro.
Друга добра новина за българските фенове е, че на всяко от събитията групата ще се срещне със 100 от своите фенове за автографи и снимка с тях.

Линк за билети:
-02.06. София, club Mixtape 5: https://bilet.bg/bg/cart/order/onyx-live-in-sofia/3165
-03.06. Пловдив, club Void: : https://bilet.bg/bg/cart/order/onyx-live-in-plovdiv/3166