Още един Billionaire Boys Club x Pharrell NMD е на път

Фарел Уилямс е пионер в света на музиката и той също отговаря на този статус, когато става въпрос за света на модата и уличното облекло. Той има своя собствена марка, наречена Billionaire Boys Club, и не е изненадващо, че е направил различни сътрудничества на Adidas с този отпечатък. Повечето сътрудничества са свързани с неговия Adidas NMD Hu , който е постоянен нападател, що се отнася до обувките Adidas. Това е силует, който всички обичат, а сега Billionaire Boys Club ще получи още един нов цвят.

Както можете да видите на изображенията по-долу, този модел е покрит предимно в тъмно сиво. Тук има малко син оттенък, докато горната част е покрита с черна графика, която представлява печално известния астронавт от Billionaire Boys Club. Когато се комбинират, тези елементи създават една наистина невероятна обувка, която непременно ще развълнува феновете. Като цяло естетиката тук е доста чиста, което обикновено можете да очаквате от синтеза на тази марка.

По отношение на датата на пускане, ще можете да ги закупите на  Adidas.com/Pharrell  в събота, 20 ноември на цена от $250 USD.

Изображение чрез Adidas