PLAY POLE – club MIXTAPE 5

На 07-ми ноември, 13 от най-добрите Pole Dance артисти в България плюс специалния гост – неповторимият Егор Чураков – ще демонстрират невиждани от публиката изпълнения в едно наистина уникално шоу в голямата зала на club *MIXTAPE 5*.

PLAY POLE е танцово и естетическо приключение, каквото не се е случвало до този момент. Първото му издание е на 7 ноември, събота.

Събитието няма съзтезателен характер, а по-скоро се стреми да покаже пълното разнообразие и цялата красота на т.нар. Pole Dance, като за целта в голямата зала на клуба ще гостуват най-изявените български танцьори. Те са подготвили изключителни танци в стиловете Exotic, Contemporary, Krump Dance, Acrobatic, Hip-Hop и Twerk.

Освен на пилон ще видим изпълнения на въздушен обръч, въздушна акробатика и ремъци. Очакват ни стрип танци, амазонки, нинджи, африкански ритми и много други изненади. На живо в спектакъла ще се включи и известният цигулар Иван Стайков.

Един от гвоздеите на програмата се очаква да бъде спиращата дъха въздушна акробатика на специалния гост на вечерта – Егор Чураков.

Музикален селектор и водещ е Краси Москов.
Започваме точно в 20:00 часа.

Билетите са на цена 25 лева. На предварителна продажба можете да ги намерите в мрежата на Eventim, а в деня на събитието и на входа ще бъдат 30 лв.

Препоръчваме предварително закупуване на билети.

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMh