Подкрепете “FiveHigh” – проекта за закрит скейт парк в София

5h8

Организация от млади хора са се нагърбили с един много интересен и нужен проект, а именно закрит Скейт Парк в София. На всички ни е ясно, колко е непосилно това за няколко човека и за това те имат нужда от помощ.

Всеки, който има възможност може да се запознае с проекта и целите на пичовете и да ги подкрепи. Ето и самото Инфо за проекта:

 
Ние сме група млади момчета, обединени от една обща мечта, а именно закрит скейт парк в София.
Това е нещо, което никога не сме имали в София и така един ден (преди два месеца) просто разбрахме,че с чакане нищо няма да се случи и ако искаш нещо, трябва сам да го постигнеш. Така обединихме сили с нашите приятели блейдъри и се заехме с изграждането на парка.

Парка се помещава в сградата Culture lab – “фабриката за градско изкуство”, която е сборен пункт на креативни хора от всякакви направления.

Както може да се види от снимките започнахме буквално от нулата,но с общи усилия,стъпка по стъпка,реализирахме нашата мечта.Все пак обаче,има още доста работа докато завършим проекта.

Нашият план е:
-Да основем училище за скейтборд за младежи, където да могат да практикуват ежедневно,независимо от метеорологичните условия навън.
-Да създадем собствена дигитална медия, базирана в различни уеб платформи-уебсайт,youtube канал,с редовни клипове и предавания на живо,както и разбира се в социалните мрежи.
-Колаборация с всякакви артисти от градската култура и общество.

Искаме да благодарим на хората, които подкрепят идеята ни и имат желание да подпомогнат проекта!
Събраните средства ще бъдат използвани за доизграждане на съораженията в парка.

 

От нужните £1,500 вече са събрани £540.

Всеки, който иска да помогне може да го направи ТУК
5h1

5h2

5h3

5h4

5h5

5h6