Прея, Дивна, Venzy и Били Хлапето с концерт на 12 септември в City Center Sofia

Първият мол на София организира концерт за отличници с любимите звезди на Монте Мюзик

София, 10 септември, 2015 г. – По случай началото на учебната година, City Center Sofia организира концерт на любимите български изпълнители – Прея, Дивна, Venzy и Били Хлапето на 12 септември от 17:00ч. Те ще изпеят най-големите си хитове сред всички ученици и тинейджъри като „Ти не можеш да ме спреш”,  „Малките неща”, „Щом ти си до мен”, „Забранен достъп“, „Под открито небе“ и още много други собствени и световни хитове за летящ старт на учебната година.

Концертът ще се проведе пред централния вход на City Center Sofia.

Водещ ще бъде Васил Бовянски, актьор завършил Натфиз, с над 130 представления на българската сцена, а от 2010 г. играе в  „XаХаХа Импро театър“ – първият български професионален театър за импровизационно изкуство.

Концертът е кулминация в наситената програма от събития, които City Center Sofia организира за предстоящата учебната година. В петък и събота, 11-ти и 12-ти септември ще се проведат безплатни лекции за подготовка на тинейджърите и техните родители за училищните предизвикателства. Събитията за ученици са на 11-ти септември в Cine Grand от 12:00 до 14:30 ч. и ще включат разнообразни лекции и работилнички водени от Мино Караджов – млад инженер на 16 години, изобретател на „Интерактивна детска площадка на бъдещето“, Елена Георгиева – обучител в сферата на кариерното ориентиране и Росица Стоянова – senior recruiter в Adecco – България. В съботния ден серия от полезни обучения ще покажат на родителите как да мотивират и подготвят децата си по различни важни теми като например как да научим детето да управлява времето си или да се оправя с парите и семейните финанси, как се възпитават добродетели, или пък как математиката може да е забавна. Академията за родители ще се проведе в парти центъра на мола, на ет. 3 от 13:00 до 16:30 ч.

В центъра на събитията, за всички закъсняли с подготовката за първия учебен ден ученици ще е ученическият базар, който предлага всичко необходимо за успешен старт на учебната година – разнообразни тетрадки, тефтери, подвързии, аксесоари, всякакви моливи, моливници, пособия за рисуване и раници. Базарът е разположен на партера на търговския център до 13-ти септември.

Входът за всички събития е безплатен.

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1019252851427085/

https://www.facebook.com/events/115062378845961/

 otlichen start