Прея е Жена на Годината

Прея е сред 10-те победителки на тазгодишната церемония по връчването на наградите „Жена на годината“, организирана от списание Grazia България

“Неописуемо е, когато някой оцени усилията ти! Благодаря ви, обичам ви!”

След като издаде дебютния си албум през пролетта на 2019 г., певицата и водеща в Радио София бе отличена и за Жена на Годината в категория “Музика”.

Прея сподели радостните новини и вълнението си със своите последователи с социалните мрежи:

“Started from the bottom now we’re here! ??
Благодаря ви, прекрасници, че сте гласували за мен! Ще ви се върне стократно, ще видите…
2019-а си я превзех, казах й “Бейби, моя си, имам да наваксвам много, качвам се на вълната ти!” От миналата година по това време с незаменимите ми приятели сътворихме албум, самоиздадохме го, комплементирахме го с турне, с мърч, с видео, със сайт и едва ли не всичко си го направихме ние. Обичам ви…”

View this post on Instagram

Started from the bottom now we’re here! ?? Благодаря ви, прекрасници, че сте гласували за мен! Ще ви се върне стократно, ще видите. . . 2019-а си я превзех, казах й “Бейби, моя си, имам да наваксвам много, качвам се на вълната ти!” От миналата година по това време с незаменимите ми приятели сътворихме албум, самоиздадохме го, комплементирахме го с турне, с мърч, с видео, със сайт и едва ли не всичко си го направихме ние. Обичам ви @zlati.rich, @denis.popstoev, @bassplayerbear, @radokazasov, @volenmilchev, @velinabalinova, @borislavamadeit, @stalkersince1993 и всички останали помощници, тази награда е наша! ?. Благодаря на @grazia_magazine_bg, че оцениха усилията ни и ни номинираха за Жена на годината. ??. . . Ако нямате албума, вземете си го днес на Черен петък – има го навсякъде, където се продава музика – книжарници, музикални магазини, бензиностанции, ю нейм ит. Или просто си го пуснете в @spotify ??. . . #woty #woty2019 #graziamagazine #womanoftheyear #2019goals #achieved #glam #glitter #awardshow #award #debutalbum

A post shared by Preyah (@preyah_yeah) on

14-тата церемония на „Жена на годината“ премина под надслов „Ново начало“.

View this post on Instagram

За 14 поредна година отпразнувахме женската сила, вдъхновени от всички 46 номинирани жени в “Жена на годината 2019”. За нас всяка от тях е победителка и безкрайно се възхищаваме на постиженията и начинанията на нашите номинирани през изминалите месеци. Благодарим на нашите прекрасни партньори, че са до нас в любомото ни начинание… да правим жените щастливи ❤️ Очаквайте още снимки ?

A post shared by GRAZIA Bulgaria (@grazia_magazine_bg) on

Снимки: Facebook