Продават дома на Коби Брайънт от детството му

Семейството на Коби се мести в този дом в покрайнините на Филаделфия през 1991 г., когато бъдещата NBA звезда е на 13

 

Домът в покрайнините на Филаделфия, където Коби Брайънт прекарва част от детството си, се продава. Сегашните собственици на имота са го купили от родителите на NBA звездата през 2008 г.

kobi2 - Продават дома на Коби Брайънт от детството муКоби Брайънт, който загина при катастрофа с хеликоптер през януари, прекарва голяма част от детството си в Риети, Италия, тъй като баща му играе в местното баскетболно първенство. През 1991 г. семейството се завръща в САЩ и заживява във Филаделфия.

kobi3 - Продават дома на Коби Брайънт от детството муКъщата с пет спални и три бани е с площ 280 кв. м. Разбира се, за феновете на звездата най-голям интерес представлява баскетболният кош в двора, където Коби Брайънт е тренирал.

KOBI 4 - Продават дома на Коби Брайънт от детството му„Когато се преместихме тук, всички, абсолютно всички, ни питаха „Знаете ли кой живееше в тази къща? Пощальонът, съседите, момчетата, които събират боклука… Всички!“ – споделя Кейт Байър, която купува имота преди 12 години.

kobi5 - Продават дома на Коби Брайънт от детството муКоби Брайънт загина на 26 януари заедно с 13-годишната си дъщеря Джиана и още седем души на борда на хеликоптер, с който са пътували за детски баскетболен мач.

Коби Брайънт игра 20 години за „Лос Анджелис Лейкърс“. На 24 август играчите на отбора почетоха паметта му, защото това е датата, която символизира двата номера, с които той игра през кариерата си – 8 и 24.

В същия ден от общината в Лос Анджелис съобщиха, че част от булеварда, минаващ покрай Staples Center, залата на „Лос Анджелис Лейкърс“, ще носи името на легендарния спортист.

kobi6 - Продават дома на Коби Брайънт от детството му

KOBI 1 - Продават дома на Коби Брайънт от детството му