Проектът Cypress Hill и Xzibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място

Проектът Cypress Hill и Xzibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място

 Концертът в София на новия проект The Serial Killers, обединяващ легендите B Real & Julio G от Cypress Hill заедно с XZibit и Demrick, щe бъде преместен с един ден от обявената дата. Събитието ще се проведе на 11 септември. Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип хоп партито на есента е столичния клуб Mixtape 5.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от легендарните CypressHill предприема мини българско турне като част от High Summer 2014 – на 9-и септември в Клуб OXYGEN в Слънчев Бряг и на 10-и в Клуб XTRAVAGANZA, преди взривоопасното шоу на 11 септември в София. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип хоп и фънк хитове от последните 20 години.

Проектът TheSeria lKillers събира на една сцена някои от най- емблематичните рапъри, а именно – BRealXZibit и Demricka.k.a.TheSerial KillersВ септемврийската вечер хип-хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на Cypress Hill и XZibit. Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види BOBO, JAHMMIYOUTH, CHIBOOK, ATILA и др.

Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта на The SERIAL KILLERS е 30 лв. На място цената ще е 35лв.

След щатските легенди пултът ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна, култовото гуру  B Real от  Cypress Hill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”.

Входът за афтър партито е 15 лева.

Закупените до момента билети за 10-ти септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към билетопродавача, от който са го закупили.

Купи билет за The Serial Killers в клуб “Mixtape 5”:

Купи on line билет за клуб Oxygen: