Project: Gorgon

Project: Gorgon не е вашето типично производно на World of Warcraft MMO. В тази indie игра ще откриете дълбокия геймплей на класиките и функционалността на модерните заглавия.

Разработвана от Ерик Хаймбърг (Asheron’s Call, Star Trek Online) и Сандра Пауърс (Asheron’s Call, EverQuest II), играта ще е достъпна за PC, Mac и, вероятно, Linux.

Да кажем, че без да искате сте се подпалили. Лесна работа! Потапяте се в близкото езерце, за да спрете ефекта на пламъците. Искате да станете известен бард или писател? Напишете книга и я оставете в близката таверна, където други играчи ще могат да я прочетат, да изразят мнението си или да я разпространят. А може би сте решили, че вашият герой няма да яде месо и се придържате към тази идея – хоп, получавате статут на вегетарианец. Какво ви носи този статут? Ами, нищо. Но си седи в профила на въпросния герой и, ако искате да се включите в гилдия, която изрично приема само вегетарианци, няма да срещнете никакви пречки. Ако пък решите, че ви е стигнало до гуша да сте скучен човек/елф/ракшаса – заразете се с ликантропия и станете върколак. Възможностите са безкрайни.