Прослушване за танцьори VS DANCE 2014

VS DANCE е танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес.

НИЕ ТЪРСИМ ТЕБ! Търсим свежи, мотивирани и усмихнати танцьори ( момичета и момчета) и хореографи, които да станат част от главния състав на VS DANCE , от преподавателският ни екип или част от групите ни за напреднали, където да наваксат това, което не им достига! Това, което предлагаме ние е развитие, топла и приятелска танцова работна среда, много усмивки, екипна и самостоятелна работа, уважение, здрави ценности и здраво бачкане в залата и извън нея!

Как да кандидатствам!
Изпратете ни на goldy.vsdance@gmail.com:
– Три имена
– GSM
– Танцова биография
– Ваше видео (по желание)
– Защо искате да бъдете част от нашият екип
– Снимка в близък и далечен план

СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: 23.11.2014 (неделя).
Подходящите кандидати ще бъдат поканени на прослушване и дискусия.
ТОВА МОЖЕ ДА Е ТВОЯТ ШАНС! НЕ ГО ИЗПУСКАЙ!

Кои са VS DANCE ?
Преподавателите от ‘VS DANCE’ са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура. Те често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприатия и като лектори на семинари и мероприатия като ОnFest, Fanta Dance Festival Sofia Dance Week и други.

Екипът на ‘VS’ е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Дороти Такева, Аlex P, Camorata, T.H.A., 100 Kila, Santra, Куц и Клец, Графа, Spens, Марина, Део, Солео, Big Sha, Gegata, Rudi, Duli, Muden и Kukushev и др.

Официален балет на The Voice Of Summer Tour 2014. Танцьори на VS DANCE танцуват в най-елитните столични заведения, като: Cabarett Club Mascara, PM: Club, Club Chervilo, TEQUILA CLUB, Yalta Club, Club Sugar и др. Участвали в легендарните партита METROPOLIS. Виктория Димитрова ‘Goldy’ печели приз за “Най-добър клубен танцьор на България” за 2012 година.