Ъпсурт, 100 Кила, Криско, Ice Cream и No Comment ще взривят Зимния Дворец

620  na 300На 16 май 2013 година от 20:30 най-атрактивните студенти от всички университети ще се съберат в Зимен Дворец. Най-горещите момичета и момчета ще се борят за титлата Мис и Мистър Студент на 2013 година.

Кандидатите ще трябва да впечатлят журито в 3 различни кръга: Народни носии, Плажно облекло и Спортно-елегантни облекла, а през изпитанията ще ги преведе Наско Михайлов, когото всички познаваме от реалити шоуто “Страх”.

Веднага след края на “Мис и Мистър Студент” от 22:30 започва невиждано хип хоп парти, което събира на една сцена най-големите имена на българския хип хоп. Ъпсурт, Криско, 100 Кила, Ice Cream и No Comment. Уникалното парти ще поднесе на феновете на хип хопа едно уникално преживяване, което ще помнят дълго време.

Не чакай утре. Хвани още днес единствената мишка, която не обича сирене и поръчай билети от Eventim само срещу 10 лева.

Ако си член на клуба на Свежите студенти и имаш UID Card това значи, че на същата цена ще може да доведеш и гаджето, защото билетите закупени с UID Card са само 5 лева! Ако още нямаш UID Card – няма страшно. Можеш да си извадиш напълно безплатно такава от Cotton club, Club Playhouse или бар UMBRELLA и да купиш билетите направо оттам.

Не закъснявай за да не изпуснеш нещо, за което ще те е яд после.
Facebook събитие, билети от Eventim