Рапъри и аватари атакуват Слънчев бряг

Най-големите звезди на родния хип-хоп буквално взривиха Слънчев бряг. Ежегодно Bedroom beach е домакин на най-култовите R&B партита – Hip Hop History repeating.

Над 2000 души станаха свидетели на невиждано по размерите си парти, което продължи близо 4 часа. Малко след полунощ на сцената се появи Спенс, който до такава степен екзалтира гостите на клуба, че купонът трудно можеше да бъде спрян. Световният шампион по бийтбокс Skiller за пореден път доказа виртуозните си умения, а Alex P буквално не искаше да слезе от сцената. Също толкова бурна реакция в публиката предизвика и появата на Dj Doncho и Dj Cass. Кулминацията на партито бе легендарната група Ъпсурт, които изпълниха всички свои емблематични хитове и излязоха няколко пъти на бис.

Дни по-късно най-коментираният роден клуб се оказа под атаката на Аватари. Това разбира се бе само част от шоуто на вечерта, в което над 30 професионални актьори и акробата бяха преобразени в култовите филмови герои. Специално за поредицата партита долетяха и световноизвестното DJ дуо – Crazibiza, които ежегодно включват в програмата си и Bedroom beach. R&B партитата в Слънчев бряг продължиха със скандалната Гери-Никол. Певицата, която не спира да провокира с текстовете на песните си, закъсня близо час за своето шоу. За сметка на това буквално взриви клуба с танци и световни хитове.