Рапърите от Centeo Productions се включиха в Movember

Danny Morales, SEFU и 5 Стотака от пловдивския лейбъл Centeo Produtcions, са първите български хип хоп артисти, които подкрепиха кампанията “Movember Bulgaria”.

Въпреки, че кампанията се провежда само от три години в България и все още се приема странно от хората, тъй като целта й е не да събира средства, а да популяризира най-смъртоностната болест при мъжете – рак на простата и нейното лечение, Centeo Productions се включиха безрезервно в инициативата.

По покана на 359 HIP HOP, Centeo Productions са първите български хип хоп артисти, които се престрашиха да се включат като  едни иститински мъже, артисти с послание  и бъдещи родители, а  SEFU вече е татко.

Вижте  „Movember Centeo в Салон за красота „Захир“

Най-големия сайт за хип хоп музика и култура в България – 359 HIP HOP, подкрепи и стана медиен партньор на кампанията „Movember” в  България.

През месец ноември, съвместно с международното движение Movember, организаторите му от българска страна – Movember Bulgaria, БНТ и БНР ще ви представяме всичко най-интересно, което се случва около кампанията.

Напомняме Ви, че инициативата предвижда безплатни прегледи за пациенти с рак на простатата в Hill Clinic, през целия месец ноември.

Повече информация ще намерите ТУК!