Риана с интервю за сп. “Vogue”

Отчитането на време явно не е силната страна на музикалната звезда и явно това важи и за бременността ѝ, която тя споделя със света.

Да планирам?, не бих казала, че го правя“, казва тя за предстоящото майчинство. “Но определено не планирах срещу него. Не знам кога ми е овулацията или каквото и да е било, свързано с това. Просто се забавлявахме. И след това 

Вече в третия триместър певицата, която е също моден и козметичен магнат, не се крие заради бременността си, откакто с приятеля си Ейсап Роки обявиха, че очакват дете в края на януари с фотосесия от Ню Йорк. Оттогава тя беше на седмиците на модата в Милано и Париж, като носеше привличащи вниманието към коремчето ѝ тоалети.

Изпълнителката на “We Found Love” не смята да се крие от погледите на хората и фотографските обективи, без значение, че фигурата ѝ е наедряла.

Тялото ми прави невероятни неща и няма да се срамувам от това”, заявява тя. “Това е време за честване. Защо да трябва да крием бременността?

За снимката на корицата Риана е в червен дантелен гащеризон на “Алая” и дълги ръкавици. Това е само един от дизайнерските тоалети против течението, които звездата носи през бременността си.

На въпроса как се чувства за следващия етап, когато роди и вече трябва да има график, носителката на “Грами” каза, че би искала всичките ѝ близки да са край нея в залата, но това няма да е възможно заради ограниченията за Covid-19, предава БТА. Тя не разкрива къде ще ражда или кога е терминът. Предвижда обаче “парти автобус” пред клиниката.

Това, което я плаши най-много, е следродилната депресия.