Rick Ross и 100 Кила взривиха Пловдив

RicKRoss_359HHF2013Вчера, 21 юни 2013, Международен панаир – Пловдив се превърна в най-горещата точка в цяла България. По време на втория ден от 359 Hip Hop Festival част от програмата бяха най-популярните имена на българския хип хоп – Рап Нация, Скандау, Pavell & Venci Venc’, Wosh MC & Feel, Bobo, Kristo и Ice Cream.

Малко след 22:00 часа на сцената излезе най-популярния и търсен изпълнител в страната – 100 Кила. С невероятен сет от хитовете си, 100 Кила направи шоу, което нагорещи публиката максимално. Многохилядната тълпа за първи път имаше възможността да чуе “Аз съм 6” в нов аранжимент изпълнена с жив оркестър.

Въпреки закъснелия полет и отложеното шоу на Rick Ross за първия ден на фестивала, световната мега звезда пристигна директно на летище Пловдив малко преди обед вчера. Rick Ross излезе на сцената, покрит с българското знаме, лично подарено му от 100 Кила. Двете звезди прекараха целия ден заедно, обикаляйки различни места в Пловдив. Rick Ross направи невероятно едночасово шоу, което остави публиката без дъх. Rick Ross отмени съвместно участие с Lil Wayne в Маями, за да може да е част от най-голямото музикално събитие в България за 2013-а година. Доволен от организацията на цялото събитие, Rick Ross и Maybach Music Group обещаха да дойдат заедно с Lil Wayne за голям концерт в София. След края на 359 HipHop Fest започват преговорите с компанията NG Production на Мария Бонева за ексклузивна съвместна концертна дейност.

Тази вечер (22 юни) е финала на първото издание на 359 HipHop Fest. Закриването е с кралицата на хип хопа Сиара. Тя пристигна вчера в Пловдив и вече е готова за шоуто, а преди да закрие публиката ще може да се наслади на лошите момичета на българския хип хоп – Сани Алекс, Сантра, Лейди Би, Веси Бонева, Криста, Лора Караджова.

След края на фестивала екипът на 359 HipHop Fest и Ciara ще бъдат на специално афтърпарти в клуб “Хистерия” Пловдив. По-късно към него ще се присъедини и Рик Рос.