Rick Ross отказа участие с Lil Wayne, за да дойде в България

977146_537741476271403_372379452_oЗакъснение в полета Ню Йорк – Варшава отложи участието на Rick Ross в първия ден на 359 HipHop Fest, пристига днес за невероятно шоу

Поради закъснение в полетите, американската звезда Rick Ross бе принудена да отмени участието си в първата вечер на 359 HipHop Fest. Буквално до последно, Rick Ross и екипът му нямаха яснота ще успеят ли да стигнат до Пловдив за участието, въпреки наетият частен самолет от организаторите на фестивала.

Многохилядната тълпа, събрала се да чуе лошите момчета на рапа остана разочарована от новината, въпреки невероятното шоу, което направиха Спенс, македонската звезда Тони Зен, Alex P, Varna Sound и други. За настроението на публиката се погрижи неповторимият host Don Eddy. Въпреки натоварената си програма и ангажименти, Rick Ross реши да не разочарова феновете си в България и отложи друго свое участие, за да може да 21 юни да излезе на сцената на фестивала.

ВАЖНО!!! Днес могат да бъдат закупени еднодневни билети за 45 лева. Всички, които са посетили събитието вчера и имат билет или гривна, могат да влязат БЕЗПЛАТНО! Първи хедлайнер е 100 Кила, който е подготвил невероятно шоу, а след него идва ред на Rick Ross. На сцената ще излязат още Рап нация, Ice Cream, Скандау, Pavell & Venci Venc’, Wosh MC & Feel, Bobo, Goodslav, KNAS, Кристо и много други.

“За нас беше голям шок фактът, че Rick Ross не успя да дойде навреме за участието си в Пловдив. Това е първото издание на фестивала и се надяваме феновете на хип хопа да разберат, че понякога не всичко може да бъде планирано. За да сме сигурни, че Rick Ross ще пътува безпроблемно до България, наехме частен самолет за него и екипът му. За нас няма нищо по-важно от това за защитим интересът на феновете, спонсорите и партньорите ни, дори това да ни струва много. Rick Ross идва.”, заяви Мария Бонева – организатор на фестивала.