Rihanna дебютира сред 100-те най-влиятелни жени в света

Изпълнителката отпраща десетилетието с поредния завиден успех

Макар първоначално да доби популярност като изпълнител, през последните години Rihanna безспорно се доказа и като много повече от това. Освен, че от самото начало на кариерата си се проявява като модна икона, Riri ни изуми и със своите бизнес и дизайнерски умения, които ясно личат от успеха на Fenty Beauty, Savage X Fenty и разбира се, на собствения й моден бранд Fenty.

Всичко това не само я превърна в още по-впечатляваща, вдъхновяваща и успешна личност, но и й отвори път към една от престижните класации на Forbes – тази за 100-те най-влиятелни жени на света.

Заемайки 61-ва позиция, барбадоската красавица изпреварва други две модни икони от музикалния бранш – Beyonce и Taylor Swift, които са си извоювали място в класацията доста преди нея.

PARIS, FRANCE – MAY 24: Rihanna surprises her fans at the opening of the FENTY Pop Up Store on May 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images For FENTY)

Докато ние се радваме на успехите й и се наслаждаваме на ослепителните й визии по червения килим, Rihanna несъмнено работи усилено по това да не спира да ни впечатлява и вдъхновява. Именно затова сме повече от развълнувани да видим какво ще ни поднесе всестранно развитият талант Rihanna през идното десетилетие.

Снимки: Getty