Rihanna с нова колекция за Свети Валентин

Първата дизайнерска колаборация на Savage X Fenty е с креативния Adam Selman и представя секси бельо за деня на влюбените

След като смая всички с уменията си на дизайнер и бизнесдама през 2019-та, Rihanna поставя ударно начало на 2020, което обещава поредната й успешна година, изпълнена с много вълнения, а може би и с нов албум.

Най-новото предложение на изпълнителката и нейния бранд Savage X Fenty е атрактивна, капсулна колекция бельо. Предизвикателните дизайни са създадени специално за идния Свети Валентин, в сътрудничество с дизайнера Adam Selman.

Основните цветове в колекцията са червеният и черният, а сред атрактивните елементи са тематичните за празника сърчица и закачливи ципове. Досущ като самата Rihanna, дизайните излъчват много увереност и сексапил.

“Savage X означава да създадете свои собствени правила и да изразявате вашите собствени настроение, характер и стил, а не тези на някой друг.”

– Rihanna

Както винаги, дизайнерката на Fenty е насреща, за да задоволи желанията на всички ни, предлагайки богат избор от размери, което ни кара да й се възхищаваме дори повече. Самата изпълнителка винаги е казвала, че за нейната модна линия е без значение сексуалната ориентация, телосложението и цвета на кожата.

Модната линия включва 19 различни дизайна, вдъхновени от 80-те. Всички те са налични онлaйн, а цените варират между 41 и 143 лева.

Линията бе представена чрез атрактивни снимки в социалните медии и вълнуващо видео с участието на моделите Paloma Elsesser, Adesuwa, Fiffany Luu, Joan Smalls и разбира се, самата Rihanna.

Наслаждавайки се на интересните кадри, за пореден път се убеждаваме в едно – Rihanna винаги ще бъде най-доброто рекламно лице на собствените си модни линии.

Още дизайни можем да очакваме през април 2020.

View this post on Instagram

#Rihanna for #SAVAGExFENTY

A post shared by Rihanna News 👑 (@team.rihanna) on

Снимки: Instagram