RnBduo is BАCK – хип хоп класове с Рали и Бубето

След тримесечно танцуване на виетнамската сцена, Рали и Бубето се завръщат с нова енергия, нови неща и хъс да ви покажат уникалния стил, който притежават двете R’n”B диви!

Класовете по хип хоп с Рали и Бубето са отворени за всички и ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:30 до 21:00 в залите на Dance Station НДК

В рамките на час и половина ще изучавате движения и стил, характерен за момичетата и ще работите по кратки комбинации и хореографии.

Повече информация и записване: +359 899 332 136

★Бубето се занимава с танци от 5 годишна. За първи път влиза в залата по спортна гимнастика, малко по-късно навлиза в спортните танци, модерен балет. Не след дълго открива себе си и страстта си в хип хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България и Америка (Debbie Reynolds Studio, Milennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Има редица участия в музикални събития, танцови фестивали, музикални клипове и реклами. Има спечелени награди от множество състезания, както в България, така и в Европа.

★Рали навлиза в света на танците от 7-годишна възраст, като започва да тренира спортни танци, а по-късно открива силната си страст в хип-хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България, като през 2014 заедно с Бубето печелят стипендия от танцовата работилница на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” и заминава на обучение в най-големите студия в Лос Анджелис ( Debbie Reynolds Studio, Millennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Обучавала се е и в Studio 68/London. Ралица участва в редица ТВ предавания и събития, музикални клипове и танцови фестивали.
Заедно с Бубето обединяват индивидуалните си стилове в едно, за да ви завладеят с двойна ударна енергия. Те са R’n’B.