Родният продуцент Siso aka Ossumusic с нов трак в колаборация с Johny Youngblood.

Родният продуцент Siso aka Ossumusic изскача с нов трак в колаборация с американският изпълнител Johny Youngblood.
Johnny Will Youngblood III е роден в Academy Park,квартал на Портсмут, Вирджиния (САЩ). Роден до двама ‘’диджеи’’ той бива въвлечен в музиката от ранна възраст,започвайки с уроци по пеене и участие в гимназиалния хор. Той започва да пише текстове на 15 годишна възраст. През 1998г по време на златната ера на хип-хопа се мести във Вирджиния Биич и вече е започнал да изгражда своите умения под влиянието на изпълнители като The Aritifacts, Company Flow, Organized confusion, Das Efx, Cali Agents, and Black Star.
На 18 годишна възраст се присъединява към рап колектива ‘’UKNODACREW ‘’ оглавяван от продуцента Smiles Tf1 и започва своя първи запис. По-късно,през лятото на 1999г се мести в столицата Вашингтон продължавайки да изглажда своите умения с рап групата ‘’Divine Chemistry’’ състояща се от емситата Pawn the Assassin, Luminous Fury and Jase. След това Джони се мести в Мериленд,където започва работа с пънк рок групата ‘’Chicken Master’’,с която прави няколко шоу участия и записи.
Тогава Youngblood мигрира отново,този път в Чехия и бързо се присъединява към ‘’Slick Talkers’’ водени от Nironic. Заедно със C-Bugs and C.Monts създават групата ‘’Lost Souls’’. Тогава Nironic се връща обратно в Щатите. Johnny Youngblood продължава да записва и създава своя албум ‘’Sea Dream Moniker’’ под отпечатъка на ‘’ Tyvole’’ с възторжени отзиви. С пилотният сингъл ’’7 City Slasher’’ той демонстрира лирически умения,а със следващият ‘’ Breathe’’ затвърждава своята соло кариера и способността си да създава песни. По-късно през зимата на 2015г Johnny издава ‘’ My Biology’’,продуциран от Freezer и видео към парчето създадено от Trusty.
Siso aka Ossumusic е роден в Бургас,България. От 16 годишен се занимава с музика,а на 23 създава няколко дигитални лейбъла и започва да се изявява като диджей. Има учстия във всички най-големи клубове за денс музика в България. През 2011г се мести Прага,Чехия,където се запознава с Johny Youngblood и много други артисти от цял свят. В началото на 2016г ‘’Vice Audio Function One Prague’’ го награждават за най-добър продуцент. Има поредица участия като диджей в Чехия,както и многобройни колаборации с разнообразни артисти,които предстои да ни сподели.
Думи описващи артистичната му личност са : другар, татумастър, диджей,продуцент, бибой,артдизайнер,
Funky Love Crew,Target Dog Records,Ossu Music.
Johnny Youngblood – PainKill