Rudi, Duli, Muden & Kukusheff – B**ches & iLike

Rudi, Duli, Muden & Kukusheff отново изкараха супер свежо лятно парче. На промоцията на новото видео в столичният легендарен за черни партита клуб Sugar, се събраха изключително много приятели, участници във видеото и музиканти.

Момчетата изпълниха няколко от вече утвърдените си хитове като \”Mene ne, maybe\”, \”Na Disco\” и \”Zabranata\” като направо взривиха присъстващите и вдигнаха градуса на настроението. След малка почивка гостите бяха изненадани и от още по-горещото ново видео.

Самото видео представя ежедневието на няколко необременени от грижи и задължения хора, с приятна компания на плажа, купони и…айляк.

Името на новата песен – \”Bitches & iLike\”, е отново е заигравка с английското звучене на български лафове – \”бича си айляк\” и е доста оригинално и забавно.

Видеото е заснето в рамките на 2 дни в Созопол – Каваци, като момчетата споделиха, че това е един от най-яките купони, които са правили и са се забавлявали изключително много.

Режисьор на клипа е Тодор Велков – ТоККо (www.evilframes.co m, музиката е на Руди и Бате Пешо, а в парчето се чуват и майсторските сола на Кирил Зафиров – тромбон и Никеца от Causal Threesome – соло китара.
rdmk.net