Румънската поп звезда Александра Стан в дует с българския реге изпълнител Jahmmi

Alex Stan Jahmmi 2

Официалното видео на “9 Lives” (Девет живота) на румънската поп сензация Александра Стан и българския реге изпълнител Jahmmi е вече факт. Лентата е снимана в Коснтанца, родния град на Александра . Изпълнителката споделя, че това е най-любимата ѝ песен от новия ѝ албум “Alesta”, който излезе през март 2016 . С този клип и песен Стан се връща към корените си и към ърбън музикалния стил, с който стартира музикалния си път.

Песента и видеото се издават и разпространяват в цял свят от Юнивърсал Мюзик Япония. Музикален продуцент на “9 Lives” е Борислав Миланов, а музиката и текста са дело на Symphonix , авторите на един от най-големите български хитове на 2016 “If Love Was A Crime”. Песента има ѝ българска версия “По-красиво”, представена през лятото на 2016, с участието на Бобо и Jahmmi и младата българска изпълнителка Izzy от Бон Бон Мюзик.

Jahmmi е едно от най-големите имена в реге музиката в България, която набира все по-голяма популярност. Той е част от Roots Rocket, първия реге музикален лейбъл в България. Александра Стан доби световна популярност с хита си от 2011 “Mr. Saxobeat”, който има над 10 милиона продадени копия. Певицата е един от малкото балкански изпълнители , който реализира успешна кариера на японската музикална сцена.
Alexandra Stan featuring Jahmmi – 9 LIVES