Secret Urban Party: София, мой малък Лондон

2481.40 км, най-малко 24 часа път без почивки с кола и повече от 3 часа полет със самолет делят София от Лондон. Всичко това няма да има значение на 18-ти април, когато Secret Urban Party ще представи по незабравим начин проекта „София, мой малък Лондон“.
Ще те заведем на едно от най-емблематичните за десетки поколения места в сърцето на София, където ще ти представим втората част на превърналия се в култ Philips CitiScape „Саундтракът на София“. Албумът има две чисто нови парчета, които ще чуеш за първи път на партито. Вдъхновени от незабравимия Тодор Колев, Бат Венци от Ъпсурт & Goodslav feat. Мария Драгнева ще представят песента “София, мой малъкЛондон”, която олицетворява саундтракът на региона „Паметник на Съветската армия“ в столицата. Освен Бат Венци на сцената ще излязат и DJ SAVA от Camp Sessions, DJ Marten и Рут Колева. Всички те са ни подготвили няколко незабравими часа с тяхната музика.

Сега нека да си припомним част от първото #SecretUrbanParty и да се подготвим за 18-ти

А коя ще е втората нова песен, както и какви още изненади сме ти подготвили, може да разбереш само следейки ъпдейтите на тази страница… stay tuned!

И както винаги, спонсорите на #SecretUrbanParty от Philips, Русский Стандарт, Tuborg, Coca Cola и Red Bull, гарантират изживяването отново да е неповторимо и запомнящо се.

Вход: 10 лв или с покани