Señorita by Justin Timberlake

Танцьорите от DA Clique пуснаха третия си клип от началото на годината, като този път главно действащо лице отново е Денис, а като главна героиня се изявява чаровната Никол.

„Окей, този път ще гледам да съм по-кратък. Най-напред хиляди благодарности на всички замесени в този проект заради всичките трудности, които изтърпяха докато заснемахме кадрите – от танцьорите, до всички останали хора в и зад кадър. Благодаря ви! Специални благодарности на Васко и Иво от Skywalkers – да танцуваме заедно беше истинско удоволствие! Надявам се да повторим при първа удобна възможност. Големи адмирации и за Денис, Никола, Кени и Марио – тези 4 момчета са B-boys, а аз исках от тях да направят R&B хореография. Все едно те да поискат от мен да направя няколко хеликоптера. Желанието и отношението, с които те тренираха бяха образцови. За Никол нямам какво ново да кажа – тя си е все толкова готина. Последно благодаря на Rainbow Bowling Center за страхотното гостоприемство, както и на обичайния заподозрян – Боре.

П.П. Не обръщайте внимание на концепцията, хора. Идеята на това видео беше само една – да се забавлявам с хората, които бяха замесени в направата му. Скоро ще се случват още много неща. Следете ни!“, сподели Денис Илиев във Facebook.

Вижте видеото тук: