Shakira и Jennifer Lopez с взривяващо шоу (видео)

По време на Pepsi Super Bowl, Shakira и JLo ни сервираха коктейл от хитови песни, блестяща хореография, впечатляващи ефекти и ослепителен стайлинг

По време на първото им съвместно участие, Shakira и Jennifer Lopez ни заредиха с ударна доза емоции, за които не бяхме подготвени.

С едни от най-големите им хитове двете изпълнителки с лекота предизвикаха еуфория сред многобройната публика.

Красотата на шоуто бе подсилена и с впечатляващи светлинни ефекти, завладяващи фойерверки и разбира се, богато разнообразие от атрактивни сценични облекла.

Костюмите, в които двете изпълнителки засияха, бяха най-различни, но еднакво впечатляващи и екстравагантни.

Техните изпълнения бяха придружени и от интересни хореографии, които изпъкват със сложни фигури и вълнуващо съчетание между различни танцови стилове.

Докато Shakira показа колко добре се справя както с танците, така и с барабаните, JLo ни впечатли с уменията си на пилон и със способността си да изглежда и да се движи сякаш е на 20, когато всъщност е на 50.

За несравнимата атмосфера допринесоха и Bad Bunny, J Balvin и дъщеричката на JLo, които също покориха сцената на Pepsi Super Bowl.

Ако и вие искате да вкусите от зареждащата с енергия и положителни емоции атмосфера, ви предлагаме да го направите още сега с видеото от зрелищното шоу:

Снимки: Getty