SHYNE wear – дрехи създадени да впечатляват

2

Timeline

Днес в рубриката ни Street Wear ще ви представим българския бранд Shyne.

Вдъхновени от градската култура и хип-хоп музиката, SHYNE wear създават дрехи, които не просто да бъдат облечени, а да правят впечатление.
Облеклата им са предназначени за хора, които знаят цената си, борят се докрай за постигане на целите си и се открояват от останалите, както с действията си, така и с външния си вид.
Целта на SHYNE е да мотивират с продуктите си тези, които предпочитат сами да вземат решения вместо да изпълняват чужди, да бъдат лидери в своята среда и
да са център на внимание където и да се намират.
Основен принцип, който спазват от градския бранд е дрехата да е едновременно комфортна, да изглежда добре и да е с широко приложение. За целта “Shyne wear” използват висококачествени материали
във всяка една дреха която изработват. Чрез тематични, лимитирани серии и разработването на модели по поръчка се гарантира уникалната визия на всеки избрал SHYNE.

За колекцията пролет-есен:
„Heavy Weight Stunna“ за пролетно-есенния сезон от Shyne Wear.
Sweatshirt SHYNE „Hustle Hard“ изработен от меки и приятни на допир платове – тяло от двуконечна памучна вата и висококачествена имитация на кожа за ръкавите допълнени с апликирано лого в предната част.
Възможност да впечатлите с удобна дреха, подходяща за всякакъв случай.
Повече информация, цени и контакти с производителите ще намерите ТУК

Количествата са ограничени!

Black frontBlack back

Blue backBlue front

 

Bordo backBordo front